Welkom

Mijn naam is Alfred Echten.

Op deze website wil ik u vooral informeren over mijn succesvolle kweek met de Agapornis Pullarius Pullarius. Daarom heb ik ook de naam van deze pagina aan deze bijzondere lovebird gewijd. Daarnaast toon ik binnenkort op deze site ook de andere vogels die ik houd. Naast de Pullaria houd ik meerdere koppels Poicephalussen. Meyer Matschiei's, Roodbuikpapegaaien en Fantiensis Jardinepapegaaien. Binnenkort hoop ik mijn collectie Poicephalussen nog verder uit te bouwen met Roodbuik Bonte Boeren (Versteri). 

Vanuit het menu "VOGELS" kunt u doorklikken naar een aantal mooie foto's, soortomschrijving en info over de huisvesting van de Agapornis Pullarius Pullarius (ofwel Pullaria).

Het menu "INFO" geeft  onder andere een doorverwijzing naar "Mijn Vogelverblijf".

In het menu "FOTO'S" is een aantal fotoalbums opgenomen .

"VRAAG EN AANBOD" geeft een actuele weergave van mijn vraag en aanbod.

Via "CONTACT" nodig ik u uit om eens een kijkje te nemen op een aantal interessante "Vogel-links". Ook kunt me me via dit menu een email sturen.

Inmiddels zijn er er al veel artikelen aan mijn Pullaria's gewijd. Klikt u maar eens op de pagina "MEDIA" om deze te bekijken. Ook een Youtube filmpje kunt u op deze pagina schermvullend bekijken.

Bingo sites http://gbetting.co.uk/bingo with sign up bonuses

Language Switcher